Λύτρα, Αργυρώ Η Αργυρώ Λύτρα γεννήθηκε το 1976. Μεγάλωσε στην Αγόριανη (Επτάλοφο) Φωκίδας όπου έμαθε τα πρώτα της γράμματα και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1993. Σπούδασε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και αποφοίτησε από το τμήμα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).
Άσκησε επί σειρά ετών τη μάχιμη δημοσιογραφία μέσα από το κοινωνικό ρεπορτάζ σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλα είδη του γραπτού λόγου και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνόφωνες εφημερίδες και περιοδικά ενώ έχει συνεργαστεί στον τομέα της επικοινωνίας πολιτιστικών οργανισμών, όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ και το Φεστιβάλ Ρεματιάς.
Ζει στο Χαλάνδρι, είναι παντρεμένη με τον Βάιο Αργυράκη και υποστηρίζει τους αγώνες των αναπήρων για τα δικαιώματά τους.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Γράμμα στη Σεμέλη ή Ρέκβιεμ σε μια γάτα ISBN-13: 978-618-84791-5-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.00 τιμή βιβλιοχώρας: 9.00