Κουρτελλή, Δήμητρα Η Δήμητρα Κουρτελλή γεννήθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Κατέχει πτυχίο στη Δημοτική Εκπαίδευση και μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση.
Σήμερα εξασκεί το επάγγελμα της δασκάλας, ως αντικαταστάτρια στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου. Επίσης, εργάζεται, ως εκπαιδευτικός στο πρόγραμμα ΠΟΣ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Το πρώτο της συγγραφικό έργο έχει τίτλο "Τα όνειρα που άργησαν". Λατρεύει να διαβάζει όλων των ειδών βιβλίων, όμως, η μεγάλη της αγάπη είναι η ανάγνωση μυθιστορημάτων. Νοιώθει ότι την ξεκουράζουν και την ταξιδεύουν. Αυτό την ώθησε, ώστε να κάνει την πρώτη της συγγραφική απόπειρα.
Έχει ως συγγραφικό στόχο, οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες να αγκαλιάσουν το πρώτο της βιβλίο, να αγαπήσουν τον τρόπο συγγραφής της και να καταφέρει να μεταδώσει τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από τη συγγραφική της δουλειά.

(Πηγή: "Εκδόσεις Ίαμβος", 2022)
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Τα όνειρα που άργησαν ISBN-13: 978-618-5688-05-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 16.90 τιμή βιβλιοχώρας: 15.21