Κοέν, Ααρών Ο Ααρών Κοέν σπούδασε αρχιτέκτονας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1998) και πήρε το 1ο βραβείο για τη Διπλωματική του εργασία από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ). Συνέχισε τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη όπου πήρε Μάστερ Αρχιτεκτονικής MArch από το Pratt Institute (2000) και Μάστερ Επαγγελματικών Σπουδών στις Διαδραστικές Τηλεπικοινωνίες MPS Interactive Telecommunications, από το New York University (2001). Έχει εργαστεί στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη (Christian Hubert Studio, Asymptote Architecture). Ειδικότερα έχει ασχοληθεί με ψηφιακά διαδραστικά μέσα όταν αυτά σχετίζονται με την αρχιτεκτονική και τη μεταμορφώνουν.
Έχει συμμετάσχει και βραβευθεί σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και εκθέσεις. Μερικές από τις διακρίσεις του περιλαμβάνουν έπαινο στο διεθνή διαγωνισμό Ψηφιακής Αρχιτεκτονικής (FEIDAD, Ταϊβάν), 2ο Βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό διαδραστικού σχεδιασμού (Embodiment and Expression - Intel, Όρεγκον), ενώ έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές στο συλλογικό εκθεσιακό τμήμα της Biennale Βενετίας (Less Aesthetics More Ethics, Βενετία), στην Έκθεση User Illusion, Νέα Υόρκη και στο Petrobras Virtual Reality Show, Ρίο ντε Τζανέιρο.
Είναι εντεταλμένος λέκτορας 407 στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου διδάσκει από το 2007 αρχιτεκτονικές προεκτάσεις και εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στους φοιτητές Αρχιτεκτονικής.
Έχει διδάξει επίσης στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π. μαθήματα σχετικά με τη χρήση υπολογιστών στην αρχιτεκτονική (2003-2007). Εργάζεται ως αρχιτέκτονας στην Αθήνα. Είναι μέλος της εταιρείας αρχιτεκτονικών μελετών studio12architecture με την οποία έχει εκπονήσει σειρά μελετών που αφορούν ιδιωτικά και δημόσια έργα.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Δρώμενα πληκτρολογίου: Αρχιτεκτονική και πληροφορία Μία εισαγωγή στο Physical Computing ISBN-13: 978-960-9489-19-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.08 τιμή βιβλιοχώρας: 17.17
Το ελληνικό τοπίο Μελέτες ιστορικής γεωγραφίας και πρόσληψης του τόπου ISBN-13: 978-960-05-1199-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.38 τιμή βιβλιοχώρας: 18.34