Κεσσίδου, Άννα Μαρία Η Άννα Μαρία Κεσσίδου γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου εργάζεται ως καθηγήτρια µουσικής κλασσικής κιθάρας, ωδικής και µουσικοκινητικής αγωγής, σε ωδεία , πολιτιστικά κέντρα και µε ιδιαίτερα µαθήµατα από το 1997 έως σήµερα.
Έχει δίπλωµα στην Σύνθεση και σπουδές στην ζωγραφική, γλυπτική, κεραµική και αγγειοπλαστική. Είναι εµψυχώτρια και δασκάλα yoga και aerial yoga παίδων, εφήβων και ενηλίκων.
Από το 2004 ζει στην Καρδία Θεσσαλονίκης και το 2008 απέκτησε µε τον σύζυγο της Γιάννη Σαρρή ένα υπέροχο αγόρι, τον Εµµανουήλ Μάριο. Λατρεύει τα παιδιά και τα ταξίδια στα νησιά. Έχει χόµπι τον χορό, σύγχρονο, παραδοσιακό και tango Argentino. Αγαπάει να φροντίζει στον κήπο της τις κληµαταριές, τα ρόδια, την ελιά, τα τριαντάφυλλα, τα γιασεµιά και τον αγαπηµένο της γατούλη τον Rose.

(Πηγή: "Εκδόσεις iWrite", 2023)
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Της αγάπης το νησί ISBN-13: 978-960-627-401-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.90 τιμή βιβλιοχώρας: 14.90