Καδικιώτη, Δήμητρα Η Δήμητρα Καδικιώτη γεννήθηκε το 2001 στα Γιαννιτσά. Από το 2019 ζει στη Θεσσαλονίκη και φοιτά στο τμήμα αγγλικής φιλολογίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Έχει ασχοληθεί με τον χορό και τη συγγραφή, αφιερώνοντας, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά στη δεύτερη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την τέχνη του θεάτρου, τη φιλοσοφία και τη δημιουργική γραφή. Ξεκίνησε να γράφει στην εφηβεία, για να μοιράσει το βάρος της ύπαρξης, όπως συνηθίζει να λέει.
Η πρώτη επαφή με την ποίηση, έγινε κάπου στα δεκατρία της χρόνια, όταν τυχαία έπεσε πάνω στους στίχους: «Καιρός να γίνεις “τ’ άλλο μου φθινόπωρο”. Άρχισε ψύχρα. Ρίξε στη πλάτη σου ένα ρούχο αποδημίας», από το ποίημα της Κικής Δημουλά, Οι αποδημητικές «καλημέρες». Η πρώτη της ποιητική συλλογή, είναι το εγχείρημα να γίνει η ίδια, αυτά τα άλλα της φθινόπωρα. Κείμενα και ποιήματά της, έχουν φιλοξενηθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες.

(Πηγή: "Εκδόσεις Κύφαντα", 2022)
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Η σαχλή μου εαυτή ISBN-13: 978-618-5602-09-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 8.00 τιμή βιβλιοχώρας: 8.00