Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014 Ο Αλβέρτος Αρούχ ή "Επίκουρος", σπούδασε οικονομικά και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε οικονομική εφημερίδα. Η αγάπη του για το φαγητό τον οδήγησε στον κόσμο της γευσιγνωσίας. Για πολλά χρόνια συνεργάτης των περιοδικών "Bazaar", "Status" και των ένθετων "E" και "Gourmet" της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας", συνεργάστηκε επίσης με τα περιοδικά "View" της "Κυριακάτικης Καθημερινής", "Men", "Ευ", "Ζην", τις εφημερίδες "City Press" και "Κέρδος", και το φιλοφοφικό περιοδικό "Cogito". Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 12 Απριλίου 2014.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:12)
Η γεύση της μνήμης Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων ISBN-13: 978-960-572-020-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.94 τιμή βιβλιοχώρας: 11.65
Το μοντέρνο στη σκέψη και τις τέχνες του 20ού αιώνα ISBN-13: 978-960-221-563-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.84 τιμή βιβλιοχώρας: 13.36
Η νέα ελληνική κουζίνα Περί της ελληνικότητας του μουσακά, της γαστρονομικής μας ταυτότητας και της ανανέωσής της ISBN-13: 978-960-9527-62-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 12.94 τιμή βιβλιοχώρας: 11.65
Comedo ergo sum Δέκα διάλογοι για το πνεύμα του φαγητού ISBN-13: 978-960-9428-24-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.95 τιμή βιβλιοχώρας: 8.96
Οδηγός εστιατορίων 2011 από τον Επίκουρο Αξιολογικός οδηγός εστιατορίων και ταβερνών Αθήνας και Πειραιά ISBN-13: 978-960-9487-64-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 4.88 τιμή βιβλιοχώρας: 4.88
Η φιλοσοφία στην κουζίνα Μικρή κριτική του μαγειρικού λόγου ISBN-13: 978-960-8354-93-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.93 τιμή βιβλιοχώρας: 13.44
Μοριακή γαστρονομία Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες ISBN-13: 978-960-16-2930-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.78 τιμή βιβλιοχώρας: 17.80
Ο γαστρονομικός πολιτισμός από την αρχαιότητα έως σήμερα Ήδιστον λογόδειπνον ISBN-13: 978-960-6840-15-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.88 τιμή βιβλιοχώρας: 22.39
Κριτική του γευστικού λόγου Δοκίμια πάνω στη φιλοσοφία, τέχνη και κουλτούρα του φαγητού ISBN-13: 978-960-04-3338-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.20 τιμή βιβλιοχώρας: 12.78
artCuisine Το φαγητό ως τέχνη ISBN-13: 978-960-87968-1-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 45.65 τιμή βιβλιοχώρας: 41.08
Οικονομική παρωδία Συλλογή άρθρων που περιγράφουν το πέρασμα της οικονομίας από την κωμωδία στην παρωδία ISBN-13: 978-960-306-150-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 16.06 τιμή βιβλιοχώρας: 14.46
Οικονομική κωμωδία Συλλογή άρθρων πάνω στην ελληνική και διεθνή φαντασία και πραγματικότητα ISBN-13: 978-960-255-006-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.25 τιμή βιβλιοχώρας: 8.32