Gruner, Hermann
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:7)
Επαγγελματική μαγειρική Ελληνική και διεθνής κουζίνα ISBN-13: 978-960-331-420-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 27.39 τιμή βιβλιοχώρας: 24.65
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής ISBN-13: 978-960-331-435-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.18 τιμή βιβλιοχώρας: 10.96
Επαγγελματική μαγειρική Ελληνική και διεθνής κουζίνα ISBN-13: 978-960-331-449-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.36 τιμή βιβλιοχώρας: 22.82
Επάγγελμα μάγειρας Κοπή κρέατος και ψαριού ISBN-13: 978-960-331-344-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.15 τιμή βιβλιοχώρας: 9.13
Τροφογνωσία Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους ISBN-13: 978-960-331-377-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.15 τιμή βιβλιοχώρας: 9.13
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους ISBN-13: 978-960-331-328-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 10.15 τιμή βιβλιοχώρας: 9.13
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους ISBN-13: 978-960-331-327-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 11.16 τιμή βιβλιοχώρας: 10.04