Φασιάδης, Νικόλαος Ο Νικόλαος Φασιάδης γεννήθηκε το 1969 στα Γιαννιτσά Πέλλας και μεγάλωσε στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου σπούδασε και πήρε το Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής (Medizinische Hochschule Hannover, Drittes Staatsexamen) με βαθμό "Άριστα", το 1994. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική και εξειδικεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική, εργαζόμενος επί δεκατρία χρόνια (1995-2008) σε διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Λονδίνου (St George's, King's College, Guy's & St Thomas' Hospitals), φτάνοντας μέχρι το βαθμό του διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής (Consultant Vascular and Endovascular Surgeon).
Ακολούθως, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα ζει μόνιμα και εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός. Ασχολείται επίσης με την Τεκμηριωμένη Ιατρική (Evidence Based Medicine). Μέχρι σήμερα έχει συγγράψει πάνω από 70 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια με περισσότερες από 30 ανακοινώσεις.
Στόχος του κ. Φασιάδη είναι, με εφαλτήριο την πολύχρονη ιατρική και αθλητική εμπειρία του ως αθλητής και προπονητής, να κινητοποιήσει το κοινό, ώστε ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής, όπως ακριβώς ήταν, είναι και θα είναι πάντα για τον ίδιο.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Η αθανασία του ανθρώπινου κυττάρου Συμβουλές υγείας για νεότητα και μακροζωία ISBN-13: 978-960-421-255-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.80 τιμή βιβλιοχώρας: 9.72