Τσελώνης, Γιώργος Ο Γιώργος Τσελώνης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1978. Αγάπησε τη μουσική και μυήθηκε στo rock από τα χρόνια του δημοτικού. Τα πρώτα τραγούδια που θυμάται ήταν το Wuthering Heights της Kate Bush, το Julia των Pavlov's Dog και το Am Fenster των City. Το 1992 έγραψε τα πρώτα του ποιήματα. Παράλληλα οι σχολικές καταλήψεις του '90-'91, οι βόλτες στο Γιουσουρούμ για δίσκους, οι συναυλίες στο Ρόδον, οι πρώτοι εξωσχολικοί φίλοι, το ελεύθερο camping, τα βιβλία των Herman Hesse και Aldous Huxley, το Woodstock, το Easy Rider, οι Κροκάνθρωποι, το Τρια Κλικ Αριστερά, η θεωρία των αρχετύπων του Jung και η ψυχεδελική μουσική σημάδεψαν την εφηβεία του. Παζλ που συμπληρώθηκε από φυσιογνωμίες όπως οι Max Ernst, Luis Bunuel, De Sade, Antonin Artaud, Αντρέας Εμπειρίκος, Γιάννης Σκαρίμπας, Πάνος Κουτρουμπούσης, Velvet Underground, Captain Beefheart και οι Plastic People of the Universe.
Ο Γιώργος Τσελώνης σπούδασε μετάφραση και διερμηνεία στα αγγλικά και τα ιταλικά και εργάζεται ως διορθωτής-επιμελητής σε εκδοτικό οίκο.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Patti Smith Sketches of Pain ISBN-13: 978-960-436-202-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.26 τιμή βιβλιοχώρας: 19.26