Σταματόπουλος, Κωστής Ο Κωστής Σταματόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Ξεκίνησε την επαφή του με τη φύση και τις ομαδικές δραστηριότητες ως φοιτητής στα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων). Με το τέλος των σπουδών του, ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη διοργάνωση υπαίθριων προγραμμάτων αναψυχής. Έγινε Στέλεχος Σχολών Ορειβασίας, με πτυχίο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβατικών Συλλόγων, και απέκτησε Δίπλωμα Οδηγού Ποταμού από την ΑΝ Rafting (Γαλλία).
Άρχισε να ασχολείται με βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα από το 1996. Εκπαιδεύτηκε ως Facilitator στην Outward Bound (Μεγάλη Βρετανία) και ως Ropes Courses Instructor στην Ropes Course Development (Μεγάλη Βρετανία).
Στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων, απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Kingston University (Αθήνα) και εκπαιδεύτηκε ως Facilitator από την Project Adventure (ΗΠΑ).
Σήμερα εργάζεται ως Manager Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης στην εταιρεία Summit Exploring. Σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά προγράμματα εκπαίδευσης & ανάπτυξης για στελέχη και εργαζόμενους σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Έχει οργανώσει προγράμματα για πολλές εταιρείες.
Τα καλοκαίρια οργανώνει βιωματικά προγράμματα για τα παιδιά των κατασκηνώσεων της Αγροτικής Τράπεζας.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με ορειβασία, δρόμους αντοχής, ορειβατικό ποδήλατο και φωτογραφία.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Βιωματική εκπαίδευση και ανάπτυξη με περιπετειώδεις ομαδικές δραστηριότητες ISBN-13: 978-960-209-929-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.90 τιμή βιβλιοχώρας: 18.81