Σιανούδης, Ιάκωβος Ο Ιάκωβος Σιανούδης έχει Bachelor εφαρμοσμένης ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Derby της Σκωτίας, από το οποίο βραβεύτηκε με δύο αριστείες, ενώ παράλληλα είναι ειδικευόμενος στο συνθετικό μοντέλο ψυχοθεραπείας. Από το 2016, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και του βρετανικού συλλόγου για ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική (BACP) και έχει ολοκληρώσει ψυχολογικές ενότητες στην ακαδημία Πλάτωνος, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Παράλληλα με τη δουλειά του ως θεραπευτής, τα τελευταία χρόνια, έχει εισηγηθεί πλήθος συνεδρίων με θέματα που αφορούν την ύπαρξη του ανθρώπου, την ψυχική του υγεία, τις σχέσεις και τον γάμο, την αυτοεκτίμηση, τον θυμό, το άγχος και τη θλίψη.
Από το 2015, συμμετέχει ως επιστημονικός σύμβουλος στην προετοιμασία ψυχολογικών προφίλ ρόλων για επαγγελματίες ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου. Το εύρος της δουλειάς του καλύπτει σύγχρονες κινηματογραφικές απόπειρες έως αρχαία ελληνικά δράματα.
Συνολικά έχουν δημοσιευτεί περισσότερα από 200 άρθρα με την υπογραφή του σε διάφορους ιστότοπους και συνεντεύξεις επάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, σε ηλεκτρονικά έντυπα και εφημερίδες.
Ως επαγγελματίας θεραπευτής, ασχολείται με την ψυχική υγεία σε ατομικό, ομαδικό και επίπεδο ζεύγους χρησιμοποιώντας το συνθετικό μοντέλο θεραπείας στο γραφείο του.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Ψυχο-διηγήματα Ιστορίες μοτίβων που ερμηνεύουν το "γιατί" στον τρόπο που σχετιζόμαστε ISBN-13: 978-960-616-092-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 13.00 τιμή βιβλιοχώρας: 11.70
Ψυχο-Ιστορήματα Ερμηνευτικές ιστορίες για συναισθηματικά αδιέξοδα ISBN-13: 978-618-5164-79-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 11.00 τιμή βιβλιοχώρας: 9.90