Πιπερόπουλος, Πάνος Γ. Ο Πάνος Γεωργίου Πιπερόπουλος αφού απεφοίτησε αριστούχος από το Αρσάκειο λύκειο Θεσσαλονίκης, έγινε δεκτός για σπουδές στο Kent Business School του Πανεπιστημίου του Kent της Μεγάλης Βρετανίας απ' όπου και κατέχει τα πτυχία, Bachelor in Business Administration Science, MPhil και PhD in Management.
Διδάσκει ως επισκέπτης λέκτορας (ΠΔ 407/80) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τα μαθήματα "Επιχειρηματικότητα και καινοτομία", "Εισαγωγή στην διοίκηση επιχειρήσεων" και "Στρατηγική διοίκηση" και έχει εκλεγεί στη θέση του λέκτορα του Μάνατζμεντ (με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και καινοτομία) στο τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ως μέλος ΣΕΠ (Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό) δίδαξε στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου το μάθημα "Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών".
Τα ερευνητικά και διδακτικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τα δίκτυα συνεργασίας επιχειρήσεων, έχει παρουσιάσει συναφείς εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή περιοδικά με κριτές. Πολλά άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες της εφημερίδας "Ημερησία" από το 2003, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κατέχει την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος οικονομολόγου και συμβούλου διοίκησης επιχειρήσεων και έχει προσφέρει συναφείς υπηρεσίες σε ελληνικές επιχειρήσεις.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και Business Glusters ISBN-13: 978-960-8396-41-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 21.00 τιμή βιβλιοχώρας: 18.90