Παπαδοπούλου, Μάρω Η Μάρω Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π. και σπούδασε θέατρο στο Εργαστήριο Υποκριτικής Τέχνης του Άκη Δάβη. Συνεργάστηκε με τις ομάδες σύγχρονου χορού: "14η Μέρα", "Πρόσχημα" και "Editta Braun Company" και με τους σκηνοθέτες: Cezaris Grauzinis, Λίλλυ Μελεμέ, Ίρις Χατζηαντωνίου, Βασίλη Κουκαλάνι, Γιώργο Παλούμπη, Δημήτρη Τάρλοου, Μάνο Καρατζογιάννη, Χρήστο Καρασσαβίδη. Ερμήνευσε τον μονόλογο "Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν" του C. Grauzinis από το 2010 ως το 2015 σε διάφορα θέατρα στην Ελλάδα και στο Διεθνές Φεστιβάλ Μονολόγων "Mono Baltija" της Λιθουανίας. Συμμετείχε σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Φεστιβάλ Αθηνών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς επίσης σε παραστάσεις λόγου και μουσικής, συνεργαζόμενη με σύγχρονους Έλληνες συνθέτες στο Ωδείο Αthenaeum, στο Ωδείο Αθηνών και αλλού.
Δίδαξε υποκριτική και σκηνοθέτησε τελειόφοιτους λυρικούς τραγουδιστές στο "Μαγικό Αυλό" του W.A. Mozart, στο Αττικό Ωδείο Παγκρατίου. Διδάσκει και σκηνοθετεί την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα "Freakασέ" του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Πρωταγωνίστησε στις μικρού μήκους ταινίες "ΧΧΧ live" του Δ. Αντζούς, "Mήδεια Mελέα" του Χρ. Καράμπελα και "Γραίγος" του Αλέξ. Κοντού. Είχε βασικό ρόλο στη σειρά του Νetwix "Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη" του Κ. Θάνου.
Επιμελήθηκε και παρουσίασε την εκπομπή ποίησης και λογοτεχνίας "Radio-Book" στον beton7artradio.gr.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Το είδος της Ο τελευταίος μονόλογος της Anne Sexton ISBN-13: 978-960-638-018-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 8.48 τιμή βιβλιοχώρας: 8.48