Μπεαζίδου, Ελευθερία Η Ελευθερία Μπεαζίδου έχει σπουδές στην εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από όπου πήρε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (Msc) στα προγράμματα Αγωγής Υγείας και το διδακτορικό της (Phd) στην επιστήμη της παιδαγωγικής. Μετεκπαιδεύτηκε επίσης στο Α.Π.Θ. στη Γενική Αγωγή.
Υπήρξε συνεργάτης στο Εργαστήρι Ψυχολογίας και Ψυχοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και άσκησε διδακτικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στα ΠΕΚ, στα ΙΕΚ και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την πρακτική άσκηση των φοιτητών στα Παιδαγωγικά Τμήματα Προσχολικής και Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των μικρών παιδιών. Δημοσιεύσεις της εμφανίζονται σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και σε πρακτικά συνεδρίων της ειδικότητάς της.
Είναι σύζυγος του Τάσου Δασκαλόπουλου και μητέρα του Γιώργου και της Ευαγγελίας.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Διδασκαλία και διαμαθητικές σχέσεις στη σχολική τάξη ISBN-13: 978-960-456-420-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.72 τιμή βιβλιοχώρας: 11.45