Μαλισσόβα, Χαριτίνη Η Χαριτίνη Μαλισσόβα γεννήθηκε και κατοικεί στον Βόλο. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Από το 2014 αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Θεσσαλία" της Μαγνησίας, στην οποία διατηρεί σελίδα στο κυριακάτικο φύλλο όπου δημοσιεύονται συνεντεύξεις, άρθρα, κριτικές της και ρεπορτάζ για το βιβλίο, τον κινηματογράφο και την εκπαίδευση. Από το 2016 συνεντεύξεις και κριτικές της δημοσιεύονται και στο ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τον πολιτισμό Diastixo.gr.
Έχει φιλοξενήσει σε περισσότερες από διακόσιες συνεντεύξεις λογοτέχνες, εικαστικούς, μουσικούς, δημοσιογράφους κι επιστήμονες.
Έχει γράψει τέσσερα παραμύθια, τα οποία, διασκευασμένα σε θεατρική μορφή, έχουν παρουσιαστεί σε σχολικές παραστάσεις κι έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Θήτα Week και στο ένθετο Διαδρομές της εφημερίδας Θεσσαλία.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Ιδεατή ολότητα ISBN-13: 978-960-615-234-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.00 τιμή βιβλιοχώρας: 9.00