Μαγιάρ, Μάικλ Ο Μάικλ Μαγιάρ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1952 από Έλληνες γονείς. Μετά την Αίγυπτο η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρέμεινε σε άμεση επικοινωνία με τα θεατρικά δρώμενα στον τόπο μας τον οποίο θεωρούσε πάντοτε αγαπημένη πατρίδα. Σπούδασε ιστορία και υποκριτική στο Hunter College στη Νέα Υόρκη και εκπόνησε αξιόλογη διπλωματική εργασία στις θεατρικές σπουδές ως μεταπτυχιακός σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των σπουδών λάβαινε μέρος ως ηθοποιός σε παραστάσεις τόσο στο Παρίσι όσο και στη Νέα Υόρκη. Η διδακτορική του διατριβή "Ο Κάρολος Κουν και το Θέατρο Τέχνης" που υποστηρίχθηκε επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της σύντομης επιστημονικής του καριέρας. Απεβίωσε το 1993 στη Νεά Υόρκη.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Ο Κάρολος Κουν και το Θέατρο Τέχνης ISBN-13: 978-960-201-170-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.29 τιμή βιβλιοχώρας: 20.29