Μήλιος, Θεοδόσης Ο Θεοδόσης Μήλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Μετά το λύκειο πετυχαίνει στη σχολή Γεωλογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ύστερα από ένα χρόνο εγκαταλείπει τη σχολή αυτή, δίνει εξετάσεις και εισάγεται δεύτερος στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του μελετάει και παραθέτει διάλεξη για τη σχέση του κινηματογράφου και της πόλης, ενώ εκπονεί τη διπλωματική του εργασία με θέμα τη σχέση σύγχρονου θεατρικού χώρου - αρχαίου δρωμένου.
Παράλληλα με τις σπουδές του διερευνά την περιοχή της τέχνης γενικότερα. Από παιδί ερευνά τον χώρο της μουσικής παρακολουθώντας μαθήματα σε ωδεία, παίζοντας και γράφοντας μουσική. Παρόμοια δημιουργεί στο χώρο του κινηματογράφου πειραματικά φιλμ. Με την ποίηση ασχολείται από το 1999. Παράλληλες δραστηριότητες έχει και στον χώρο της ραδιοφωνίας, παρακολουθώντας εξάμηνα σεμινάρια με τον παραγωγό του τρίτου προγράμματος Γ. Φλωράκη, ενώ έχει σπουδάσει και στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Το μπλέ της Πρωσίας ISBN-13: 978-960-99335-1-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.25 τιμή βιβλιοχώρας: 24.25