Λεμονιάδου - Μιχαηλίδη, Ιωάννα Γεννήθηκε στη Χίο το 1958. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών και στο Λιβάνειο Γυμνάσιο Θηλέων Χίου. Το 1978 αποφοίτησε από την Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Ψυχικού και είναι κάτοχος πτυχίων Παιδαγωγικού Τμήματος και ΜΔΔΕ καθώς και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ειδική Αγωγή.
Από το 1981 έως το 2002 υπηρέτησε τη Δημοτική Εκπαίδευση σε ελληνικά δημόσια σχολεία της Αττικής, του Λονδίνου και της Χίου. Από το 2002 έως το 2010 άσκησε τα καθήκοντα της Διευθύντριας σχολείου, της Διευθύντριας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Συμβούλου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Χίου.
Διετέλεσε μέλος του ΚΥΣΠΕ και του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χίου "Αδαμάντιος Κοραής". Συνταξιοδοτήθηκε το 2010.
Είναι παντρεμένη με το Σταύρο Μιχαηλίδη και μητέρα δύο παιδιών.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών Η ανέγερση του διδακτηρίου μέσα από το αρχείο του δημοδιδασκάλου Δημητρίου Ι. Σκανδάλη Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί / Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.00 τιμή βιβλιοχώρας: 13.50