Κοτρώτσου - Λόντου, Τατιανή Η Τατιανή Κοτρώτσου - Λόντου είναι επίτιμος Σχολική Σύμβουλος Π.Α. Υπηρέτησε το θεσμό της συμβούλου από το 1987, όπου τοποθετήθηκε στην 20η περιφέρεια, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και τα Δωδεκάνησα. Το 1990 ήρθε με μετάθεση στην Αθήνα στην 23η περιφέρεια, με έδρα το Αιγάλεω και περιοχές της Δυτικής Αθήνας. Επίσης, από το 1995 τοποθετήθηκε και αναπληρώτρια Σχολική Σύμβουλος στην 49η περιφέρεια Ν. Λέσβου, με έδρα τη Μυτιλήνη.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Νηπιαγωγών της Καλλιθέας. Έχει αποκτήσει το πτυχίο του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης της Ειδικής Αγωγής και το πτυχίο της Εξομοίωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Παιδαγωγικού Τμήματος. Έχει διδάξει στο 2ο και 3ο ΠΕΚ της Αθήνας, καθώς και στο ΠΕΚ της Μυτιλήνης. Ήταν μέλος της Επιστημονικής επιτροπής των εξετάσεων, πιστοποίησης των αποφοίτων ΙΕΚ στο ΟΕΕΚ. Δίδαξε στα δημόσια ΙΕΚ Περιστερίου και Αιγάλεω στην ειδικότητα Προσχολικής αγωγής, δραστηριοτήτων έκφρασης και δημιουργίας, και στην ειδικότητα των παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Έχει εκπονήσει ερευνητικές εργασίες, τόσο με το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης του Παιδαγωγικού Κέντρου Ερευνών και Επιμόρφωσης (ΕDURIΤ), καθώς και τη συμμετοχή της στο διετές πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ με τίτλο "Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών και Ειδικών Επιστημόνων Κωφών και Βαρυκόων", από τη μονάδα του Πανεπιστημίου Πατρών με τη συνεργασία του ΥΠΕΠΘ. Επίσης, πήρε μέρος με ανοκοίνωση στις εργασίες του Συνεδρίου "Εκπαίδευση Γλωσσικών Μειονοτήτων". Η Διδασκαλία της Γλώσσας και των Μαθηματικών που διοργάνωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή της στις εργασίες του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση - Ελληνικά ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα" που διοργάνωσε το Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο εισήγησης, το θέμα του συνεδρίου.
Κατά την διάρκεια της θητείας της οργάνωνε Σεμινάρια και Ημερίδες σε Εκπαιδευτικούς και παρακολουθούσε ανελλιπώς ό,τι νεότερο θα μπορούσε να βοηθήσει για την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων της. Επίσης συμμετείχε εθελοντικά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον εθελοντισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 τόσον της Ολυμπιάδας, όσον και της Παραολυμπιάδας. Είχε συνεργασία με όλους τους δήμους της περιοχής της, κυρίως για Αθλητικές δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
ΑΣΕΠ ΠΕ νηπιαγωγών Γνωστικό αντικείμενο, διδακτική μεθοδολογία, παιδαγωγικά ISBN-13: 978-960-387-534-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία αρχική τιμή: 20.20 τιμή βιβλιοχώρας: 18.18
Γλωσσικές δραστηριότητες στο νηπιαγωγείο Στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης ISBN-13: 978-960-299-282-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.14 τιμή βιβλιοχώρας: 13.63