Κλημεντιώτη, Χριστίνα Η Χριστίνα Κλημεντιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Εργάζεται από το 2006 στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην παιδική λογοτεχνία στο ΕΚΠΑ και είναι υποψήφια διδάκτωρ στην Παιδαγωγική Επικοινωνία στο ίδιο Πανεπιστήμιο.
Πεδίο των ενδιαφερόντων της είναι η παιδική λογοτεχνία, η φιλαναγνωσία και η διά βίου μάθηση. Έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια με τα παραπάνω θέματα.
Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε πρακτικά συνεδρίων και διάφορα έντυπα. Η αγάπη για τους μαθητές της και το επιστημονικό της υπόβαθρο, συνέβαλαν στην ενασχόλησή της με το παιδικό βιβλίο, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Η ίδια, έχει αφοσιωθεί στην προώθηση της φιλαναγνωσίας και στην ένταξη της λογοτεχνίας στην καθημερινή ζωή των μαθητών της.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
... εν φαντασία και λόγω Δημιουργικές πρακτικές φιλαναγνωσίας στη δημοτικό σχολείο: Τεχνικές εμψύχωσης, δραστηριότητες, φύλλα εργασίας ISBN-13: 978-960-333-987-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 16.00 τιμή βιβλιοχώρας: 14.40