Κατημερτζόγλου, Ιωάννα Η Ιωάννα Κατημερτζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Όνειρό της ήταν να γίνει νηπιαγωγός γι' αυτό όταν τελείωσε τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις και πέτυχε στη Σχολή Νηπιαγωγών Χανίων απ' όπου αποφοίτησε το 1986. Το 1999 παρακολούθησε το πρόγραμμα εξομοίωσης στο Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Από το 1997 μέχρι το 2000 εργάστηκε στα δημόσια σχολεία σαν αναπληρώτρια. Το 2000 διορίστηκε στην Δημόσια Εκπαίδευση.
Φροντίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην επιστήμη των Παιδαγωγικών συμμετέχοντας σε επιμορφωτικά σεμινάρια, με σημαντικότερο το πρόγραμμα εξειδίκευσης με τίτλο: "Εξειδίκευση εκπαιδευτικών σε θέματα εκπαίδευσης ατόμων με σοβαρά προβλήματα όρασης" διάρκειας 400 ωρών που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς επίσης και το αντίστοιχο τριήμερο Διεθνές Συνέδριο.
Έκανε μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο Νηπιαγωγών (Μαράσλειος) του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε με "άριστα" τον Ιούνιο του 2007.
Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σε επιμορφωτικά σεμινάρια.
Τον Σεπτέμβριο του 2007 συμμετείχαν, με εισήγηση από κοινού, με την κ. Κουτή στο 10 Πανελλήνιο Συνέδριο Προσχολικής Εκπαίδευσης που διοργανώθηκε από το Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης έχει κάνει δημοσιεύσεις άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Μεσογειακή διατροφή: Η διατροφή των αρχαίων Ελληνών Δημιουργίες - Διαθεματικές δραστηριότητες ISBN-13: 978-960-286-912-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.14 τιμή βιβλιοχώρας: 27.13
Μεσογειακή διατροφή Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων: Δημιουργικές, διαθεματικές δραστηριότητες ISBN-13: 978-960-697-037-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.14 τιμή βιβλιοχώρας: 27.13