Καρυπίδης, Ευστάθιος O Ευστάθιος Καρυπίδης γεννήθηκε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη το 1973 και εκεί πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Στην εφηβική του ηλικία έκανε ένα πέρασμα από τη Γερμανία και στα 19 του βρέθηκε στην Κομοτηνή, ως φοιτητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, στο τμήμα της Νομικής. Από το 1999 ανήκει στη δύναμη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Η πολύμηνη αποχή των δικηγόρων από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες το 2016 του επέτρεψε να ασχοληθεί εντατικότερα με τη συγγραφή, μια ενασχόληση που πάντα τον προσέλκυε, και τον Σεπτέμβριο του 2016 ολοκλήρωσε το πρώτο του βιβλίο. Καθώς το οικογενειακό δίκαιο -και ως εκ τούτου οι σχέσεις των δύο φύλων- αποτελεί έναν τομέα της δουλειάς του με τον οποίο ασχολείται αρκετά, πηγή έμπνευσης αυτού του βιβλίου αποτέλεσε ένα κράμα από επαγγελματικά ακούσματα και εμπειρίες εφηβικών χρόνων, εμπλουτισμένο με δόσεις φαντασίας. Η "Βαθιά Πίστη" αποτελεί την πρώτη του συγγραφική απόπειρα.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Βαθιά πίστη ISBN-13: 978-960-626-007-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί / Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.00 τιμή βιβλιοχώρας: 14.00