Καράτση, Παναγιώτα Η Παναγιώτα Καράτση γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αισθητικής - Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. το 2004 και από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης το 2008. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής" και ειδικότερη κατεύθυνση "Άσκηση και Υγεία", του Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΠΘ. Έχει μαθητεύσει σε Ιδιωτικές Εκπαιδευτικές Σχολές - Εργαστήρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με σκοπό την απόκτηση γνώσεων Εναλλακτικής Αισθητικής. Παράλληλα, συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια Αισθητικής Δερματολογίας κια Κοσμητολογίας ως εισηγήτρια, αποκτώντας έτσι σημαντικό συγγραφικό και επιστημονικό έργο.
Από το 2003 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της Αισθητικής - Κοσμητολόγιας ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, ασχολείται με την οργάνωση - διοίκηση των Κέντρων Θαλασσοθεραπείας και Spa και διδάσκει στο Τμήμα Αισθητικής - Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙΘ, σε Ιδιωτικές Σχολές και Κολλέγια.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Μέθοδοι ευεξίας και χαλάρωσης στην αισθητική σώματος ISBN-13: 978-960-8396-86-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 33.84 τιμή βιβλιοχώρας: 30.46