Καμπερίδου, Ειρήνη Η Ειρήνη Καμπερίδου είναι πανεπιστημιακός, Επίκουρος Καθηγήτρια της Κοινωνιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του European Centre for Women and Technology (ECWT). Πραγματοποίησε προπτυχιακές (ΒΑ) και μεταπτυχιακές (ΜΑ) σπουδές στη Βοστώνη και στο Παρίσι: Emmanuel College, la Sorbonne de l’Universite Paris και Boston College.
Το 2002 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Κοινωνιολογίας. Η κυρία Καμπερίδου είναι μέλος της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ECWT- European Centre for Women and Technology (http://www.womenandtechnology.eu), με ενεργό συμμετοχή και δημοσιεύσεις σε Ευρωπαϊκά και διεθνής συνέδρια. Έχει συμμετάσχει επίσης ως προεδρεύουσα (moderator) και ως εμπειρογνώμων για θέματα φύλου και ισότητας σε πολλά συνέδρια, ημερίδες και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Κοινωνικό φύλο, κοινωνικό κεφάλαιο, πολυπολιτισμικότητα και αθλητισμός ISBN-13: 978-960-8410-94-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.51 τιμή βιβλιοχώρας: 26.51