Ιωαννίδου, Χριστίνα Η Χριστίνα Ιωαννίδου είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ακολούθησε τον τομέα της Πληροφορικής και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια σε πολυεθνική εταιρία. Παρ' ότι ασχολείται ενεργά με τον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, το πάθος της για το γράψιμο είναι αυτό που κερδίζει έδαφος στη ζωή της, ολοένα και περισσότερο.
Από την εφηβεία της, έγραφε ποιήματα και μικρές ιστορίες. Αυτό τον καιρό, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη συγγραφή διηγημάτων . Μετά την απόκτηση των παιδιών της, εκτός από τα διηγήματα, ασχολείται και με τη συγγραφή παραμυθιών. Τα θέματα τους είναι εμπνευσμένα από τη φαντασία και τις ανησυχίες των παιδιών της, αλλά και όλων των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
19 καινούρια βήματα Πανελλήνιος διαγωνισμός διηγήματος Diavasame.gr: Τα βραβευθέντα διηγήματα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Διηγήματος ISBN-13: 978-960-200-140-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.64 τιμή βιβλιοχώρας: 14.64