Ηλιοπούλου, Ευσταθία Η Ευσταθία (Έφη) Ηλιοπούλου είναι Δρ. Οπτικού Αλφαβητισμού και Εκπαιδευτικής Ενταξιακής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει συνεργαστεί με το Π.Ι., Ι.Ε.Π., Εισαγγελία Ανηλίκων, Δομές Προσφύγων, Οργανισμούς φροντίδας και επιμέλειας κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, καθώς και με Σχολικούς Συμβούλους Γενικής και Ειδικής Αγωγής της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης.

Έχει την εποπτεία της πρακτικής άσκησης μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΕΚΠΑ στην Ειδική Αγωγή και στην Σχολική Ψυχολογία.


Είναι τακτικό μέλος των ομάδων ΔιαφοροΔιάγνωσης και υποστήριξης στο ΥΠΕΠΘ.

Επιπλέον, ασκεί συμβουλευτική σε γονείς μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, επιμορφώνει και επικουρεί στο έργο τους εκπαιδευτικούς των Παράλληλων Στηρίξεων, των Τμημάτων Ένταξης και της Γενικής τάξης.

Έχει δημοσιεύσεις στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό Τύπο και είναι συγγραφέας Αξιολογικών Εργαλείων για ΚΔΑΥ. Έχει συμμετοχή σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων με πανελλήνια και διεθνή συμμετοχή.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Δυσκολίες μάθησης, συμπεριληπτική εκπαίδευση ISBN-13: 978-618-5036-34-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.00 τιμή βιβλιοχώρας: 16.20