Ζαννίδης, Δημήτρης Ο Δημήτρης Ζαννίδης γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου, αλλά από πολύ νέος ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Υπήρξε ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης, πολιτικός σχολιαστής και χρονογράφος σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά.
Εργάστηκε επίσης στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έμεινε αρκετό καιρό στην Κύπρο ως ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων και υπήρξε για 20 χρόνια ανταποκριτής κυπριακών εφημερίδων στην Αθήνα. Σήμερα είναι διευθυντής του "Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση".
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογραφικών Μελετών και Ερευνών και της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας.
Έχει γράψει το μυθιστόρημα "Οδός Χ αριθμός 16", το ιστόρημα "Μυστικοί Πράκτορες", τα σενάρια των κινηματογραφικών ταινιών "Υποβρύχιο Παπανικολής", "Το χρυσό κεντρί", "Ομφαλός", "Τα διαμάντια", και των τηλεοπτικών σειρών "Τους ζυγούς λύσατε", "Ο κ. Γενικός", "Ο Αη Βασίλης κι ο Βασίλης", "Ναυτικές ιστορίες", "Άγονη γραμμή", "Η άλλη τους πλευρά" κ.ά.
Έχει πάρει δύο κρατικούς επαίνους και δύο επαίνους του Φ.Σ. "Παρνασσός" για θεατρικά έργα που δεν "ανέβηκαν" ποτέ στη σκηνή.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι Ιστορίες τόσο αληθινές που μοιάζουν με ψεύτικες, ή το αντίστροφο ISBN-13: 978-960-426-245-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί / Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.93 τιμή βιβλιοχώρας: 13.44