Δημητροπούλου, Χριστίνα Η Χριστίνα Δημητροπούλου γεννήθηκε το 1978 στην Aθήνα και διδάχθηκε ζωγραφική δίπλα στη ζωγράφο Μάγδα Κουνούσου, ενώ παρακολούθησε μαθήματα αγιογραφίας στο εργαστήριο της ζωγράφου Εύας Περσάκη.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικoύ Πανεπιστημίου Αθήνων, Συνέχισε τις σπουδές της στο Κεντ της Αγγλίας, στο University of the Creative Arts, όπου αποφοίτησε από το Τμήμα Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση στην εικονογράφηση. Στη συνέχεια ακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου στο Cambridge School of Art ενώ παράλληλα εργάστηκε σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης της πόλης του Cambridge, παίρνοντας δίπλωμα στη δημιουργική απασχόληση (Playwork) μέσω της παρακολούθησης σεμιναρίου και την εκπόνηση γραπτής εργασίας. Έμαθε χαρακτική και βιβλιοδεσία στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα, παίρνει μέρος σε εκθέσεις και επιμελείται βιβλία και λογοτεχνικά περιοδικά.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Ένας αρκούδος με ανθρώπινη καρδιά ISBN-13: 978-960-9772-72-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.00 τιμή βιβλιοχώρας: 10.80