Ασλάνης, Σπύρος O Σπύρος Ασλάνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954, όπου ζει και εργάζεται ως σήμερα. Σπούδασε μηχανικός ψυκτικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα φοίτησε στη Σχολή Εμπορικών Αντιπροσώπων, από την οποία έλαβε την επίσημη κρατική άδεια του εμπορικού αντιπροσώπου.
Το 1980 δημιούργησε τη δική του βιοτεχνία ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών κατασκευών, η οποία λειτούργησε για είκοσι έτη.
Aπό το 2000 μέχρι σήμερα έχει εργασθεί ως υπεύθυνος προμηθειών και ως υπεύθυνος πωλήσεων μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών.
Ήδη από το 1990 ασχολείται με την επιστημονική έρευνα αστρονομικών και μηχανικών θεμάτων. Eργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει, επίσης, κάνει έρευνα για τους τρόπους παραγωγής συνεχούς ρεύματος κατά την αρχαιότητα, η οποία παρουσιάστηκε στην τηλεόραση.
Eκτός από τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα, ο Σπύρος Aσλάνης ασχολείται και με τη συγγραφή διηγημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα και το έργο του, μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα: www.spirosaslanis.gr
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Το πείραμα της Φιλαδέλφειας και η χωροχρονική επέμβαση στους Περσικούς Πολέμους Μια ριζοσπαστική τεχνική και αρχαιολογική έρευνα: Ο ρόλος των αμερικανικών βάσεων στη Νέα Μάκρη και το Κάτω Σούλι ISBN-13: 978-960-6765-28-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.80 τιμή βιβλιοχώρας: 16.92