Αμοιρίδης, Θέμης Ο Θέµης Αµοιρίδης γεννήθηκε τον Δεκέµβρη του 1979 στη Θεσσαλονίκη και µεγάλωσε στα Γιαννιτσά. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Ζώντας σε ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό οικογενειακό περιβάλλον, ήρθε από µικρή ηλικία σε επαφή µε τις τέχνες της µουσικής, της λογοτεχνίας, της ζωγραφικής και της γλυπτικής. Διδάσκεται πιάνο και κλασσική κιθάρα, και µέσα από τη µουσική του µαθητεία ανακαλύπτει δύο µεγάλες του αγάπες· το τραγούδι και τη σύνθεση.
Το 2012 µετακοµίζει στην Αθήνα, όπου συναντά έναν καινούριο καλλιτεχνικό δρόµο. Αυτόν του θεάτρου. Ασχολείται µε το παιδικό θέατρο ως ηθοποιός, ενώ παράλληλα διδάσκεται κλασσικό τραγούδι (µονωδία). Από το ζευγάρωµα των δύο αυτών τεχνών γεννιέται ο "Κήπος των Ευχών," που αποτελεί το πρώτο του συγγραφικό έργο.
Σήµερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως µουσικός και ηθοποιός.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Ο κήπος των ευχών ISBN-13: 978-618-5231-50-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί / Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.00 τιμή βιβλιοχώρας: 10.00