Αλουμανή, Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αλουμανή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας και έχει λάβει εξειδικευμένη επιμόρφωση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ειδικής αγωγής και παιδαγωγικής παιδιού και εφήβου. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών. Έργα της έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Ά βραβείο στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων, με το ποίημα "Η μάνα του Ευαγόρα".
Έπαινο στον Στ΄ Παγκόσμιο Ποιητικό διαγωνισμό της Αμφικτυονίας Ελληνισμού, με το ποίημα " Της Ζωής μου Νυχτολούλουδο".
Έπαινο στον 8ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ, με το ποίημα "Δίχως μέτρο μετρώ την Αγάπη".
Β΄ Έπαινο στον 3ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό διαγωνισμό των Εκδοτικών Οίκων Εντύποις και Μωραΐτης 'Ασημένια Σελίδα III', με την παιδική νουβέλα "Το Χρυσό Φτερό."
Από το 2017 συμμετέχει στις κριτικές επιτροπές των Πανελλήνιων και Παγκύπριων Μαθητικών διαγωνισμών της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Το χρυσό φτερό ISBN-13: 978-618-5300-47-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.60 τιμή βιβλιοχώρας: 10.60