Αγαθαγγελίδης, Αντώνιος Ο Αντώνιος Αγαθαγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου το 1943. Από νωρίς ενδιαφέρθηκε για την θεωρία της σχετικότητας, αλλά απογοητευμένος από τις τερατολογίες της, έθεσε σκοπό της ζωής του να την αντικαταστήσει. Το 1966, σαν επί πτυχίω φοιτητής της Φυσικής (στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), επινόησε ασύμμετρους μετασχηματισμούς (τελείως άχρηστους σήμερα κατά τον συγγραφέα) προς αντικατάσταση των μετασχηματισμών Lorentz. Το 1978, έχοντας επινοήσει την τύπου "Coriolis ετήσια αστρική αποπλάνηση και το συνοδό αστρικό φαινόμενο Doppler", είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει την "Φυσική δια των μετασχηματισμών" τύπωσε λοιπόν, αλλά απέσυρε σχεδόν αμέσως, το βιβλίο του: "Η φυσική χωρίς ειδική σχετικότητα" γιατί, αγνοώντας την ύπαρξη του πειράματος Michelson-Gale, είχε δεχθεί "έναν αιθέρα τελείως ακίνητο με τη Γη".
Το 1991 τελείωσε με την κλασική εναλλακτική φυσική για την ολική αντικατάσταση της ειδικής και γενικής σχετικότητας και το 1992 τύπωσε το βιβλίο "Pseudo-Relativistic Physis" ("Ψευδο-σχετικιστική φυσική"). Είναι κριτής εργασιών για το επιστημονικό περιοδικό Galilean Electrodynamics - GED - (ΗΠΑ).
Ζει και εργάζεται ασκώντας το επάγγελμα του φαρμακοποιού στη Θεσσαλονίκη.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Η νέα κοσμική φυσική ISBN-13: 978-960-7942-83-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.26 τιμή βιβλιοχώρας: 18.26