Αγάλλου, Λίντα Η Λίντα Αγάλλου μπήκε στον χώρο της γεύσης σαν φουντ στάιλιστ μετά από την προτροπή, στήριξη και προώθηση μιας εξέχουσας προσωπικότητας του χώρου. Παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του Μega και συνεργάστηκε με το μηνιαίο περιοδικό "Πρακτική" από τις Εκδόσεις Τερζόπουλος ως υπεύθυνη της μαγειρικής.
Συνεργάζεται ως φουντ στάιλιστ με το περιοδικό "Κουζίνα & Ποιότητα Ζωής" και με το έντυπο "I Cook Greek". Είναι ενεργή εκπαιδεύτρια σε προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της ΝΕΛΕ, όπως και σε εκπαιδευτικά εργαστήρια άλλων φορέων για τον νομό Αττικής. Το βιβλίο "Από το αμπέλι στο τραπέζι", είναι το πρώτο της βιβλίο.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Από το αμπέλι στο τραπέζι Βιβλίο μαγειρικής με τα δώρα του αμπελιού ISBN-13: 978-960-6838-18-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί / Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.40 τιμή βιβλιοχώρας: 20.40
Chef School Η γοητευτική τέχνη της μαγειρικής γίνεται δική σας: Τεχνικές βήμα προς βήμα για γευστικές δημιουργίες ISBN-13: 978-960-6838-06-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί / Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 34.29 τιμή βιβλιοχώρας: 34.29