Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:21)
Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων Οικονομική, οργάνωση, παραγωγή τροφίμων ISBN-13: 978-960-456-192-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 23.32 τιμή βιβλιοχώρας: 20.99
Σχεδιασμός των αντικειμένων της καθημερινότητας ISBN-13: 978-960-461-339-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.87 τιμή βιβλιοχώρας: 24.19
Συστήματα μετρήσεων Βασικές αρχές ISBN-13: 978-960-411-700-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 52.75 τιμή βιβλιοχώρας: 52.75
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών ISBN-13: 978-960-351-687-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.36 τιμή βιβλιοχώρας: 22.82
Η ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας γάλακτος Ιστορική εξέλιξη, πρωτογενής παραγωγή, μεταποίηση, εμπορία, κατανάλωση, απόψεις ISBN-13: 978-960-6663-44-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 20.29 τιμή βιβλιοχώρας: 18.26
Η εμφάνιση της κουλτούρας των πλαστικών προϊόντων στην Ελλάδα (1950-1970) ISBN-13: 978-960-411-620-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.21 τιμή βιβλιοχώρας: 15.21
Η ιστορία της βιομηχανίας τροφίμων ISBN-13: 978-960-8386-36-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 45.43 τιμή βιβλιοχώρας: 45.43
Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-621-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 36.52 τιμή βιβλιοχώρας: 32.86
Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων Οικονομική, οργάνωση, παραγωγή τροφίμων ISBN-13: 978-960-431-907-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 14.87 τιμή βιβλιοχώρας: 13.38
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών ISBN-13: 978-960-312-117-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.32 τιμή βιβλιοχώρας: 20.09
Συστήματα μετρήσεων ISBN-13: 978-960-8050-57-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 13.60 τιμή βιβλιοχώρας: 13.60
Εμφιαλωμένα νερά Κλαδικές μελέτες ISBN-13: 978-960-8089-27-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 536.91 τιμή βιβλιοχώρας: 483.22
Κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων Κλαδικές μελέτες ISBN-13: 978-960-8089-17-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 536.91 τιμή βιβλιοχώρας: 483.22
Καλτσοποιΐα Κλαδικές μελέτες ISBN-13: 978-960-8089-25-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 536.91 τιμή βιβλιοχώρας: 483.22
Παιδικά ενδύματα Κλαδικές μελέτες ISBN-13: 978-960-86315-8-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 536.91 τιμή βιβλιοχώρας: 483.22
Αλλαντικά Κλαδικές μελέτες ISBN-13: 978-960-8089-19-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 536.91 τιμή βιβλιοχώρας: 483.22
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ISBN-13: 978-960-12-0147-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 10.00 τιμή βιβλιοχώρας: 10.00
Συστήματα μετρήσεων ISBN-13: 978-960-12-0166-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.14 τιμή βιβλιοχώρας: 15.14
Η γεωγραφική διάσταση των υπεργολαβικών σχέσεων παραγωγής στη βιομηχανία Η περίπτωση της κρεατοπαραγωγής ορνιθίων ISBN-13: 978-960-260-678-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.66 τιμή βιβλιοχώρας: 11.39
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος αλιευμάτων ISBN-13: 978-960-405-205-9 Εκδότης: Τόμος: 1 Τόμοι: 2 Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 41.59 τιμή βιβλιοχώρας: 41.59
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος αλιευμάτων ISBN-13: 978-960-405-235-6 Εκδότης: Τόμος: 2 Τόμοι: 2 Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 47.67 τιμή βιβλιοχώρας: 47.67