Το φτερό του δεινόσαυρου

Εκδόσεις: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
- Χρονολογία Έκδοσης: 2014
- ISBN-13: 9789601427898
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 14.83 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.35  
Δομημένο πάνω σε βαθιά ανθρώπινους χαρακτήρες που κινούνται στο συναρπαστικό σκηνικό αρχέγονων επιστημονικών μυστηρίων, Το Φτερό του Δεινόσαυρου κατέκτησε αναγνώστες και κριτικούς σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το βραβείο καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος στη Δανία αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Ένα κλασικό σκανδιναβικό θρίλερ, σκοτεινό, αγωνιώδες, γεμάτο μυστήριο και ανατροπές, που κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο ως την τελευταία σελίδα.

Δεκαπέντε μόλις μέρες χωρίζουν την Άννα Μπέλα Νορ από την παρουσίαση της διπλωματικής της, όταν ο επιβλέπων καθηγητής της, διάσημος βιολόγος με εξέχουσα θέση στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα δόκτωρ Λαρς Χέλαντ, βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, με ένα αντίγραφο της διπλωματικής της στα πόδια του…

Η νεαρή γυναίκα θα βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας, αλλά και σε μια δίνη προσωπικών αποκαλύψεων, που μοιάζουν να πυροδοτήθηκαν από το θάνατο του καθηγητή.

Η Άννα θα αναλάβει η ίδια να εξιχνιάσει το μυστήριο του εγκλήματος, αλλά και τα μυστήρια που εμφανίζονται καταιγιστικά στην ιδιωτική της ζωή.
ISBN13: 9789601427898
Συγγραφέας: Gazan, Sissel
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Χρονολογία Έκδοσης: 2014
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί